WELKOM, 


Bij Koningstraat 5 in Breda. De Koningstraat is een unieke straat! Het is namelijk de enige straat in Nederland met maar één huis en één huisnummer. En dat is een prachtig oud industrieel Pakhuis wat wij hebben omgetoverd tot een stoere loftwoning en op de beganegrond een sfeervol werkatelier. Samen met Rianne en onze zoon Youp is het heerlijk wonen en werken in ons ‘Koninklijk Paleis’.


Meubelatelier Koningstraat 5 is sinds 2012 hét adres in Breda voor uniek woonitems en bijzondere woonaccessoires. Mijn passie en liefde voor Industrieel, Vintage en Design is duidelijk terug te vinden in het assortiment. Je vindt bij ons oude geleefde meubels met een lang verleden en vaak prachtige verhalen. Stuk voor stuk uniek en eigenhandig opgeknapt.


Naast ons meubelatelier ben ik vanaf 2023 gestart met een klusbedrijf; Klusbedrijf Koningstraat 5. Met dezelfde passie en precisie als voor meubels ga ik aan de slag met jou ‘klus-to-do-list’. Of het nu gaat om een functionele of een esthetische verbetering in je woning, voor ons is geen klus te klein!


Kom gerust eens langs tijdens openingstijden of maak een afspraak. We schenken heerlijk verse espresso of een mooi glas wijn uit ons goed gevulde wijnrek.


Jonas Mulder

Koningstraat 5, Breda

Vr & Za 11.00-17.00

06-28254492

info@koningstraat5.nl
 

NIEUWE AANWINSTEN


vintage I maatwerk I klussen


GESLOTEN 26 & 27 april


Openingstijden:

vrijdagen & zaterdagen 11.00-17.00